• Eigen onderzoekslab
  • 50+ jaar ervaring
  • Productie in NL
  • Gecertificeerde kwaliteit

Logistiek


UTB LOGISTIEK
In de magazijnen en bulktanks kan in totaliteit +- 1 miljoen liter/kilo aan (gereed)product worden opgeslagen. Hierdoor kunnen we op ieder moment snel en accuraat reageren op de wensen van de klant. De afdeling logistiek regelt dagelijks het transport van gereed product niet alleen binnen Nederland, maar ook in de rest van de Benelux, Duitsland en steeds vaker, landen over heel de wereld. Onze tankwagens en bakwagens zijn allemaal uitgevoerd met geavanceerde meetsystemen om de juiste volumes bij de klant te kunnen leveren. Door ons uitgebreide ERP planningpakket en koppeling van digitale tankinhoud meetsystemen kunnen we onze klanten bedienen met de best mogelijke service en levertijden. Indien gewenst, kunnen we op uw locatie een tankinhoud meetsysteem installeren om zo zelf de bevoorrading te plannen.  

Alle middelen van vervoer behoren tot onze mogelijkheden en worden afgestemd op de wensen van de klant. Onze focus ligt voornamelijk op de Nederlandse -, Europese -, Russische-, Aziatische markt, Afrika en Midden Oosten.

UTB levert een complete range aan producten van andere leveranciers en is sinds juni 2015 officieel distributeur van UNIL smeermiddelen in Nederland.               


Onze werknemers worden regelmatig getraind en opgeleid om u altijd up to date informatie te kunnen verstrekken en mee te kunnen gaan met de laatste veranderingen in de markt. UTB beschikt over een uitgebreid informatiesysteem om de klanten te voorzien van specificaties en smeermiddel advies op maat.

IN HET KORT
Service, snelle leveringen, technische ondersteuning en een uitgebreid assortiment voor een schappelijke prijs.

iDEALMastercardVisaPayPalVooruitbetalingAchteraf betalenRemboursPinnen